- WAT IS JOUW PERFECTE LAANIJSJE? -

Laan staat bekend om de pure smaak van het Laanijs. Hoewel er maar 1 smaak is kun je toch jouw eigen perfecte Laanijsje samenstellen. De echte Laankenners weten al welke samenstellingen zij het lekkerste vinden. We zullen samen met jou kijken wat ‘jouw’ perfecte Laanijsje is!

WELK KOEKJE OF BAKJE?

De eerste keuze die wij nieuwe klanten altijd laten maken is de keuze tussen 1 van de koekjes of het bakje. (Het is aan jou hoeveel bolletjes je op kunt natuurlijk!)

DIP?

En dan komt het lekkere deel. Welke dip kies jij. Chocola, Nougat, Slagrom of Spikkels? Vergeet de lekkere combinaties niet! De meeste Laancollega's van het Laanteam werden verslaafd aan de choco-nougat combinatie na de eerste keer dat ze dit uitprobeerden..

OF GA JE LIEVER VOOR EEN MILKSHAKE?

Misschien heb jij geen zin in een ijsje, maar wel in een milkshake! Ook deze milkshakes worden van het Laanijs gemaakt. En bij deze milkshakes kun je wel kiezen voor een smaakje, namelijk: Aardbei, Banaan, Mokka, Caramel, Kersen, Chocola of Vanille! Mmmm.

FRISSE FRUITIGE LAANSMAAKJES

Naast het Laanijs hebben wij nog drie hele lekkere ijsjes.. Wij hebben namelijk ook zelfgemaaktes waterijsjes! Gemaakt van 'echt' fruitsap! Eigenlijk moet je deze een keertje geproefd hebben!

MEENEMEN?

Trakteer jij je familie, vrienden of collega's op een Laanijsje? Lekker zeg! Wij pakken je ijsjes graag in!